skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Distruge-ti obiceiurile nocive! Ed a II a

Distruge-ti obiceiurile nocive! Ed a II a von Joe Dispenza

Preis pro Stück:
Lei 55 / € 18,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 416 S.; Softcover/Paperback
Erscheinungsjahr: 2019
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064403445

Teza fundamentala a cartii este ca niciun om nu e conditionat genetic sa ramana neschimbat intreaga sa viata. Conceputa ca o incursiune multidisciplinara in misterele creierului uman, lucrarea de fata cuprinde informatii recente, validate stiintific, prin care fiecare isi poate crea o noua realitate personala.
Autorul cartii, Joe Dispenza, cercetator si doctor in chiropractica, face conexiuni intre domenii precum fizica cuantica, neurostiinte, biologie si genetica pentru a arata ca oricine isi poate schimba in mod radical modul de viata. Conform celor mai noi studii, gandul poate fi transformat in realitate daca dobandim o intelegere adecvata a puterii de care dispunem.

JOE DISPENZA a studiat biochimia la Rutgers University din New Brunswick, New Jersey, apoi a devenit doctor in chiropractica la Life University din Atlanta, Georgia. Si-a continuat pregatirea postuniversitara in domeniul neurologiei, neurofiziologiei, functionarii creierului, biologiei celulare si geneticii. Este mentionat in Who's Who din SUA si e membru onorific al National Board of Chiropractic Examiners, precum si al International Chiropractic Honor Society. Ca discipol la Ramtha's School of Enlightenment din Yelm, Washington, timp de 17?ani, Dispenza a facut cercetari indelungate, intarindu-si convingerea ca uniunea dintre stiinta si spirit ne poate influenta viata.
Intre 1997 si 2005, Dispenza a conferentiat in 26 de tari de pe sase continente, sustinand ocazional si prezentari solicitate de diverse organizatii din America de Nord si Europa. Pe langa prelegeri si carti, ofera consultatii la clinica sa de chiropractica din apropiere de Olympia, Washington.
Dispenza se numara printre oamenii de stiinta, cercetatorii si profesorii care apar in bine cunoscutul film documentar What the BLEEP Do We Know!? (Ce naiba stim noi, de fapt?!). De asemenea, deseori este mentionat pentru prezentarile sale privind felul in care ne putem organiza viata de zi cu zi.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: