skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Incepe sa gandesti

Incepe sa gandesti von John C. Maxwell

Preis pro Stück:
Lei 39 / € 13,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 256 S.
Verlag: Amaltea
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789737780058

La baza cartii extraordinare a lui John C. Maxwell sta o premisa cat se poate de simpla: Ca sa reusesti in viata, trebuie sa adopti un nou mod de a gandi. Ne putem schimba insa mentalitatea?
Incepe sa gandesti raspunde la aceasta intrebare cu un DA rasunator, demonstrandu-ne in acelasi timp ca schimbarea mentalitatii ne poate schimba radical viata.
Oferindu-ne idei si argumente convingatoare, citate, dar si fapte concludente din viata celor mai mari lideri ai lumii si punandu-ne la dispozitie chestionare interactive, aceasta carte unica ne ajuta sa ne evaluam modul de a gandi, ne calauzeste pe drumul spre teritorii necunoscute si ne invata, pas cu pas, secretele celor mai importante tipuri de gandire: Gandirea de ansamblu - gandirea care ne ofera sansa sa vedem lumea care se intinde dincolo de granitele universului nostru ingust, o lume plina de idei marete. Gandirea bazata pe concentrare - gandirea care ne ajuta sa ne detasam de lucrurile care ne distrag atentia, in asa fel incat sa ne exploatam la maximum potentialul. Gandirea creativa - gandirea care ne ofera posibilitatea de a ne depasi conditia umana pentru a infaptui lucruri cu adevarat extraordinare. Gandirea bazata pe colaborare - gandirea care ne indeamna sa colaboram cu cei din jur ca sa obtinem rezultate iesite din comun. Gandirea reflexiva - gandirea care ne ofera o perspectiva asupra trecutului pentru a putea intelege mult mai bine viitorul... dar si alte lucruri existentiale.
In aceasta carte, cel mai admirat si respectat mentor al Americii analizeaza fundatia pe care se intemeiaza succesul si metamorfoza eului.
Calauzitoare prin sfaturile sale,Incepe sa gandesti este un manual unic ce ne invata nu ce sa gandim, ci cum sa ne folosim cel mai de pretios atu: inteligenta.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: